Spraytan utbildning
Intresserad av att utbilda dig till spraytan artist?


I utbildningen får du lära dig grunderna i spraytan där vi fokuserar på teknik, hudlära och färglära. Du får lära dig hur du anpassar och blandar vätskor utefter varje kund för att ge bästa möjliga resultat. Hos oss får du en djupgående grundutbildning för att sedan kunna jobba som en professionell spraytan artist.Utbildningen kostar 8900 kr exkl. moms (11.125 kr inkl. moms) och då ingår ett startkit som innehåller en spraytan maskin, tält, två vätskor, pH balancer, en flaska droppar och fotskydd.


BOKA DIN UTBILDNING OCH KÖP SEDAN DITT STARTKIT + UTBILDNING HOS NYANS. SKRIV SALONG & STAD I ORDERNOTERINGAR.


KÖP DITT STARTKIT + UTBILDNING HÄR


Utbildningen är under en dag, och därefter ska du utföra minst 10 st spraytans och skicka bild på dessa till din lärare som kommer att ge dig feedback.

Du ska också genomföra ett teoretiskt och praktiskt slutprov och efter avslutad utbildning tilldelas du ett diplom som bekräftar att du är en certifierad spraytan artist och har genomgått en spraytan utbildning.
Ditt startkit kommer att skickas hem till dig och under utbildningsdagen kommer du att bli tilldelad kursmaterial. Du behöver inte ta med ditt startkit till salongen

https://nyansofficial.se/produkt/grundutbildning-spraytan-startkit/

Call us: + 800 922 1150

Copyright @ All Rights Reserved