Vanliga frågor och svar om spraytan

Hur vet jag vilken nyans jag skall välja?

Vi har alltid en färgkonsultation på plats innan, där vi tillsammans kommer fram till en blanding som passar dig.


Jag ska gifta mig/gå på ett bröllop

Då rekommenderar vi att du bokar in en spraytan 2-4v innan bröllopet för ett test utav önskad nyans samt 1-2 dagar inpå bröllopet.Varför blir jag mörkare för varje timme som går innan dusch?

För att vätskorna innehåller "bronzer" ett pigment för att jag skall se vart jag har applicerat vätskan. Ämnet som gör dig brun förkortas DHA och DHA är genomskinligt och utvecklas timme för timme.När bör jag boka in min spraytan?

1-2 dagar innan det tilltänkta tillfället. Dusch efter 8h och efter första duschen så utvecklas färgen i upp till 24h.


Jag kommer direkt efter jobbet/skolan och bär smink?

Kom ca 10min innan avsatt tid, sminkborttagning finns att låna på salongen.Vad är bäst att spraytannas i?

Dem flesta väljer att spraya sig enbart i trosor/kalsonger men det är helt upp till dig som kund om du även vill ha en överdel på dig. Bikiniunderdelar med knyt kan skapa ojämna märken, välj helst vanliga trosor.Vad är er åldergräns?

Åldersgränsen är i från 16år och uppåt. Vid högtider såsom nyårsafton, midsommar och balen i årskurs 9 15år med målsmans medgivande. Kan jag raka mig efter min spraytan?

Nej helst inte, spraytan ligger på hudens översta lager och rakning kan skava av samt skapa en ojämn tan. Raka/vaxa dig helst 24h innan din spraytan så att vätskan ej lägger sig i porerna.Varför är det inte bra att applicera deodorant innan?

Deodorant innehåller ett annat ph-värde och kan skapa en grönnyans samt missfärgning.Kan jag spraytanna mig även fast jag är nytatuerad?

Vi spraytannar inte över öppna sår. Har din tatuering ännu inte läkt så får denna täckas innan appliceringen.Kan jag överlappa en spraytan med en ny spraytan?

Det rekommenderas inte att spraya över en befintlig spraytan, skrubba dig alltid mellan dina behandlingar för att undgå ojämna resultat. I vissa fall man kan spraya en dag efter varandra annars är det alltid skrubb i mellan som gäller.


Kan jag spraya mig samma dag som jag ska gå på fest?

Ja om du hittar en tid hos oss 8-4h innan din dusch.Hur behåller och underhåller jag min tan på bästa sätt?

Genom att duscha svalt men noggrant, alltid klappa dig torr med handduken samt återfukta huden varje dag med en återfuktande lotion. Vi säljer body lotions med och utan brun-utan-sol effekt för att kunna bättra på tannen hemma.Kan jag fortfarande bli brun utav solen även fast jag har en spraytan?

Ja! Spraytan innehåller oftast ingen/låg solskyddsfaktor och ligger på hudens översta lager. Solens strålar penetrerar huden och går alltså rakt igenom spraytannen
https://nyansofficial.se/produkt/grundutbildning-spraytan-startkit/


Call us: + 800 922 1150

Copyright @ All Rights Reserved